De Hypotheker Leeuwarden
helpt je bij de financiering!

Droom jij van een huis in nieuwbouwproject Mooi Blitsaerd? De Hypotheker Leeuwarden vertelt je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning en helpt je bij de financiering. Maak een afspraak voor een kosteloos oriëntatiegesprek.

Het team van De Hypotheker Leeuwarden

Het team van De Hypotheker Leeuwarden is enthousiast en dynamisch en heeft als doel je van A tot Z te begeleiden in je financieringsaanvraag en alle bijkomende zaken. Klanttevredenheid staat hierbij voorop! Onze adviseurs hebben een brede kennis van hypotheken en kunnen je alles vertellen over nieuwbouwproject Mooi Blitsaerd.

Onafhankelijk advies

Bij De Hypotheker krijg je volledig onafhankelijk hypotheekadvies: jouw belang staat altijd voorop. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden vergelijken wij de hypotheken van meer dan 40 banken en geldverstrekkers. Ook jouw eigen bank. Zo heb je bij ons de meest uitgebreide keuze in hypotheekverstrekkers. Na een uitgebreide vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Zo ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt voor jouw persoonlijke situatie.

Nieuwbouwwoning kopen?

Kies je voor een nieuwbouwwoning, dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Bovendien kun je het huis en de tuin helemaal naar eigen smaak inrichten. Dit betekent vaak wel dat je te maken krijgt met extra kosten. De bijkomende kosten bij de aankoop van een nieuwbouwwoning bedragen gemiddeld 9 procent van de koopprijs. Deze kosten kun je grofweg indelen in kosten voor de aankoop van de woning, kosten voor het verkrijgen van de hypotheek en kosten aan het huis zelf. De Hypotheker informeert en adviseert je hier graag over.

Het team van De Hypotheker Leeuwarden staat voor je klaar!

Wil je meer weten over het kopen van een nieuwbouwwoning in Mooi Blitsaerd? Kom langs bij De Hypotheker in Leeuwarden om jouw financiële mogelijkheden te bespreken. Je eerste afspraak is voor onze rekening. Wij zijn dagelijks geopend van 8:30 tot 17:30 uur. Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur. Wil je liever een telefonische afspraak inplannen of met ons beeldbellen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

FINANCIERINGS-MOGELIJKHEDEN

Vul dit formulier samen met je hypotheekadviseur in, als bewijs dat je de woning van je voorkeur kunt financieren.

Het invullen van dit formulier is niet verplicht, maar wel sterk aan te bevelen. Wie al bij de inschrijving aan kan tonen de woning te kunnen financieren, krijgtnamelijk voorrang bij de toewijzing. Het invullen van dit formulier is vrijblijvend en verplicht je niet tot aankoop van een woning.

Download hier het formulier