Verkoopproces Blitsaerd aan de Vaart

Zo speciaal en bevoorrecht wonen? Met dat vooruitzicht kun je maar moeilijk wachten.

Hieronder vind je stap voor stap het plan tot aan je nieuwe woning!

 • Stap 1. Vanaf nu > Aanmelden voor Mooi Blitsaerd

  Heb je interesse om te wonen in het project Mooi Blitsaerd te Leeuwarden? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor de woningen van het project. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project. Ook heb je nu de mogelijkheid om alvast jouw voorkeur voor een bouwnummer aan te geven. 

  Na je aanmelding ontvangt je van ons een bevestigingsmail en kunt je in je account inloggen. Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. Zie hiervoor stap 3.

 • Stap 2. 30 januari 2021 > Start Verkoop

  Op zaterdag 30 januari zijn de 14 woningen van de eerste fase van Mooi Blitsaerd aan de Vaart in verkoop gegaan.  Alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, technische omschrijving en koperskeuzelijst zijn via de website te downloaden. Nog vragen? Je kunt bij de makelaar terecht voor vragen over de woningen, het verkoopproces, financieringen en de eventuele verkoop van je eigen woning.

 • Stap 3. tot 15 februari 2021 > Digitaal inschrijven

  De inschrijving voor Mooi Blitsaerd vindt volledig digitaal plaats.

  Vanaf 30 januari 11.00 uur kun je je daadwerkelijk inschrijven voor je favoriete bouwnummer. Inschrijven is mogelijk door middel van een digitaal inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier wordt aan je account toegevoegd op het moment dat wordt gestart met de verkoop en kan alleen digitaal worden ingevuld en ondertekend. Voor het invullen vragen wij een aantal gegevens, zoals je contactgegevens en die van je eventuele partner, financiële gegevens zoals inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, spaargeld, eigen vermogen en de financiële verplichtingen komen aan bod. Vanaf dit moment kun je je daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijven.

  Wat doen we met je gegevens?
  Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen, kijken we naar je inkomen. De hoogte van het inkomen is niet bepalend voor toewijzing. We willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien gewenst kunnen je gegevens direct verwijderd worden na inschrijving. Je hoeft hiervoor alleen maar een mail te sturen naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl.

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  De inschrijfperiode is tot 15 februari 2021 12.00 uur. Tijdens de inschrijfperiode kun je je inschrijving nog wijzigen. Vergeet dan niet het aangepaste formulier wederom digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanpassing. Heb je geen bevestiging ontvangen, dan ben je niet ingeschreven.

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt en je een bevestiging hebt ontvangen.

 • Stap 4. Toewijzing woningen

  De woningen worden toegewezen door de projectontwikkelaar. Let op: het betreft een toewijzing en dus geen loting. Is je favoriete woning aan je toegewezen, dan word je gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een gesprek. Vanaf dit moment heb je een optie op een woning. Een optie is ongeveer 2 weken geldig. Is je favoriete woning niet aan je toegewezen, dan krijg je daar later in de week een e-mail of word je gebeld en kom je op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kun je alsnog een woning toegewezen krijgen.


(Streef) planning

Heden

WEBSITE LIVE
Aanmelden + woonwensen

30 januari 2021

START VERKOOP
Verkoop woningen

Feb/Maart 2021

VERKOOP WONINGEN
Contract tekenen

Zomer 2021

START BOUW
Onder voorbehoud